Uwsupermarkt - Digitale communicatie & acties

+3123 20 10 200

bellen
Headerlogo.png

Aftrap statiegeldactie Dirk van den Broek voor Pink Ribbon

Geplaatst op 11 oktober 2017 om 14:03 door Gerard Rutte

492 keer gelezen

Zandvoort – Afgelopen maandag is in het Dirk-filiaal in Zandvoort de aftrap gegeven voor de vijfde statiegeldactie voor Pink Ribbon. Maaike Leendertse, ambassadeur bij Pink Ribbon, deponeerde de eerste bon in de speciale actiebus.

Daarmee is de statiegeldactie voor Pink Ribbon officieel van start gegaan. Voor het vijfde jaar op rij biedt Dirk van den Broek zijn klanten de gelegenheid om hun statiegeldbon te schenken aan borstkankeronderzoek. Dit kan in de periode van 9 oktober tot en met 3 december. De maand oktober is internationale borstkankermaand en dus ook de maand waarin de actie van start gaat.In de borstkankermaand voert Pink Ribbon ook campagne. Deze keer heeft dat als thema ‘1 op de 7 vrouwen’. Want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Met een statistiek als deze komt borstkanker wel erg dichtbij. Iedereen kent tenslotte wel 7 vrouwen.

Door geld in te zamelen voor borstkankeronderzoek worden behandelingen beter en verbeteren de overlevingskansen.Supermarktmanager Joris Slagboom: ”Ik voel me vereerd dat de aftrap voor deze actie in mijn filiaal plaatsvindt. We dragen net als voorgaande jaren graag weer ons steentje bij aan dit goede doel. Met 120 winkels en heel veel trouwe klanten moet het lukken om een flink bedrag in te zamelen.”

Pink Ribbon is wederom blij met de actie. De opbrengst komt ten goede aan nieuwe onderzoeken en projecten op het gebied van borstkanker.Pink Ribbon Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Pink Ribbon heeft inmiddels meer dan 200 onderzoeken en projecten gefinancierd.

Reageren