Uwsupermarkt - Digitale communicatie & acties

+3123 20 10 200

bellen
Headerlogo.png

Nationaal integratiediner verbindt klanten en collega’s van dirk

Geplaatst op 11 oktober 2017 om 14:25 door Gerard Rutte

447 keer gelezen

Haarlem - Op 12 oktober vindt voor de zevende keer het Nationaal Integratiediner plaats. Op die dag koken duizenden mensen met verschillende achtergronden op honderden locaties gerechten met en voor elkaar. Vorig jaar hebben de collega’s van alle Dirk winkels samen gekookt en gegeten. Dit jaar zijn – als pilot op een aantal filialen - ook de trouwe klanten van Dirk uitgenodigd om mee te komen eten. Ook zijn klanten opgeroepen zelf het initiatief te nemen een integratiediner te organiseren hetgeen eenvoudig kan via www.nationaalintegratiediner.nl.

Het Nationaal Integratiediner is een ontspannen en smakelijke manier om elkaars cultuur en achtergronden te ontdekken en om elkaar beter te leren kennen en te begrijpen. Zowel de medewerkers als de klanten van Dirk hebben diverse nationaliteiten met elk hun eigen cultuur en gebruiken. Dirk draagt al deze mensen een warm hart toe. Dirk verbindt klanten en collega’s Marcel Huizing, directeur Dirk: ”Vorig jaar hebben wij voor de eerste keer het Nationaal Integratiediner georganiseerd voor onze medewerkers in alle filialen. Dit was een groot succes. Daarom hebben we dit jaar besloten om ook onze trouwe klanten er bij te betrekken.

Door samen te koken, te eten en ervaringen te delen over voeding en culturen, verbindt Dirk klanten en medewerkers. Daarnaast zijn klanten opgeroepen om zelf ook een integratiediner te organiseren. Opgeven kan eenvoudig via www.nationaalintegratiediner.nl Op deze manier levert Dirk een bijdrage aan het overbruggen van eventuele afstanden tussen de diverse bevolkingsgroepen in Nederland om zo meer begrip voor elkaar en elkaars achtergrond te krijgen.“-

Reageren