Uwsupermarkt - Digitale communicatie & acties

+3123 20 10 200

bellen
Headerlogo.png

Vernieuwde Deka: uit en thuis Diners

Geplaatst op 12 oktober 2017 om 15:54 door Gerard Rutte

521 keer gelezen

Haarlem - Vanaf vandaag kun je bij de vernieuwde DekaMarkt aan de Molenstraat sparen voor een gratis tweede diner. Wie liever zelf kookt, zal zijn ogen uitkijken in de verbouwde winkel. De geuren en doen je meteen bij binnenkomst al watertanden.

Supermarktmanager Pieter Visser kijkt met een trotse blik de winkel in: “Aan de eerste reacties te horen, ben ik niet de enige die zo blij is met de nieuwe winkel. Ons assortiment heeft echt een flinke metamorfose ondergaan. De AGF-afdeling is uitgebreid en de broodafdeling vernieuwd en vergroot. Je kunt zelfs je eigen brood snijden. Nieuw zijn ook de verse noten. Verse kruiden met bijpassende recepten gaan hobbykoks zeker de nodige inspiratie opleveren. Een mooi stuk vlees uit eigen centrale slagerij erbij en je kunt aan de slag. Wie weinig tijd of zin heeft om zelf te koken, kan bijvoorbeeld kiezen uit onze sappige kip of verse pizza’s. Kwestie van in de oven schuiven en smullen maar. Ik nodig iedereen uit om te komen kijken, te proeven en zelf te ervaren. Ons hele team staat klaar om je alles te vertellen over onze producten en te helpen bij het maken van de juiste keuze.“

Zelf boodschappen scannen

Het geluid van handscanners is ook voor het eerst te horen in deze winkel. Klanten kunnen voortaan zelf hun boodschappen scannen en vervolgens afrekenen bij een betaalpaal .

Gratis uit eten

Pieter: “We bieden alles om dagelijks een heerlijk verse maaltijd op tafel te zetten. Maar ik kan me voorstellen dat onze klanten ook wel eens kiezen voor de luxe van uiteten.Om het voor iedereen betaalbaar te maken, hebben we de komende weken een unieke actie: een gratis tweede diner bij één van de tien geselecteerde restaurants in Twello en omgeving.”

Zegels sparen bij de boodschappen gaat heel snel. Volle spaarkaart inleveren in de winkel, voucher activeren via www.dekamarktdineractie.nl en reserveren bij één van deelnemende restaurants en smullen maar!

Reageren