Uwsupermarkt - Digitale communicatie & acties

+3123 20 10 200

bellen
Headerlogo.png

Dirk viert feest met de medewerkers

Geplaatst op 31 oktober 2017 om 17:32 door Gerard Rutte

687 keer gelezen

Dirk bestaat dit jaar 75 jaar en dat wordt flink gevierd met de klanten. Nu is het tijd om feest te vieren met alle medewerkers van het bedrijf. Daarom sluiten alle Dirk winkels woensdag 1 november eenmalig om 18:00 uur.

Mede dankzij de inzet van alle medewerkers kan Dirk zijn 75 jarig jubileum vieren. Tijd om alle collega’s eens flink in het zonnetje te zetten. Marcel Huizing, Directeur Dirk: “Ik ben enorm trots op alle medewerkers die op welke manier dan ook een steentje bijdragen aan dit mooie bedrijf. Op woensdag 1 november sluiten daarom alle Dirk winkels om 18:00 uur de deuren. Op deze manier kan iedereen die avond het feest ter ere van het 75 jarig bestaan mee vieren.”

Historie
Het begint voor Dirk van den Broek in 1942 als hij zijn melkwinkel opent op het Mercatorplein in Amsterdam. Tot die tijd bedient Dirk van den Broek met de ponywagen de buurt met melk. Met zijn 18 jaar is Dirk van den Broek eigenlijk te jong voor een eigen zaak, maar met dispensatie van de rechter mag hij aan de slag. Al in 1948 start Dirk van den Broek de eerste zelfbedieningszaak van Amsterdam. Geen toonbank meer, maar planken langs de wanden met daarop alle artikelen. Tijdens de opening delen Dirk en zijn vrouw mandjes uit bij de ingang van de winkel. Helemaal bijzonder was het dat Dirk van den Broek in 1953 de allereerste supermarkt van Nederland opende. Deze was gevestigd op de Kinkerstraat. In de afgelopen 75 jaar heeft Dirk van den Broek veel bereikt. De melkhandel van toen is een succesvolle supermarktketen geworden. Dit succes is mede dankzij de inzet van alle medewerkers bereikt.

Reageren